Om Borg reklame

BORG REKLAME | STOREGADE 46 | DK - 4780 STEGE | TLF. 55 81 19 99 | CVR 26 64 87 77 | MAIL@BORGREKLAME.DK | COPYRIGHT 2014

Om BORG REKLAME

 

Hos BORG REKLAME taler vi dit sprog og der er højt til loftet, selvom vi har begge ben på jorden..

 

Vi udfører grafisk arbejde for iværksætteren, den lokale håndværksmester, kommuner, større virksomheder samt en lang række foreninger. Ingen opgave er for lille.. - eller for stor!

 

Grafisk arbejde handler for os om samarbejde, forståelse og gensidig respekt og vi vil gøre alt for at levere god service og fleksibilitet. Søger du grafisk assistance, gode tryksager, professionalisme og smil på læben, er du kommet til det rette sted. Med eget digitaltrykkeri, stabile samarbejdspartnere og stærke kompetencer inden for tryk og design, står vi klar til at hjælpe dig med alt - stort som småt.

 

Vi kan hjælpe med helt traditionelle reklameopgaver som bl.a. design og opsætning af annoncer, foldere, kuverter og visitkort, men vi kan meget mere end det. Vi kan også lave facadeskilte, bildekoration, designe dit logo og udvikle din grafiske identitet. Mulighederne er mange og begrænsinger er få - hvis de overhovedet er der.

 

Det vi ikke kan lave in house i vores eget trykkeri, sender vi ud til vores samarbejdspartnere, som har fulgt os i mange år. Det er samarbejdspartnere, som vi har tillid til og som kan leve op til vores egne standarder om god kvalitet og fornuftige priser.

BORG REKLAME

- grafisk håndværk

Værd at vide