x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Alt til dig der er håndværker

Skiltning

Håndværkerskilte eller byggepladsskilte er en del af et lovkrav for at leve op til gældende regelsæt om oplysningspligt.

Skal du bygge?

Som en del af kampen mod omfattende organiseret sort arbejde skal byggepladser på privat grund (grunde ejet af privat personer, virksomheder eller selskaber) have skiltning, så det tydeligt fremgår, hvilke virksomheder der udfører arbejde på byggepladsen.

Gør virksomheden synlig

Facaden er ofte det første, der møder kunderne, og det er her, de danner det første indtryk af virksomheden eller butikken. Derfor er det vigtigt med en facadeskiltning, der passer til firmaet image.

Facadebogstaver er ofte brugt ved butikker, virksomheder, restauranter m.m. der ønsker en flot og mere eksklusiv skiltning af deres facade.
Produktet facadebogstaver er frie bogstaver, tal eller figurer som er skåret/fræset i f.eks. stål, aluminium, pvc, akryl eller zink. Bogstaverne kan lakeres i netop den farve jeres virksomhed bruger. Vi leverer bogstaverne med papirskabelon (monteringstegning), så du kan montere bogstaverne på facaden – nemt og bekvemt. Vi kan dog også stå for monteringen, hvis dette ønskes.

Mæglerskilt

Skab synlighed i gadebilledet med et galgeskilt. Præsenter dit logo og navn eller dit buskab på en flot og anderledes måde. Vælg et smedejernsskilt i høj og særdeles vejrbestandig kvalitet.

Gør dine kunder opmærksom på din butik helt ude på fortorvet. Galgeskilte er virkningsfulde og giver din forretning en stilfuld og indbydende facade. Galgeskilte sikrer at kunderne får øje på dig i gademiljøet, uanset hvilken side de kommer fra.

Skal vi give dig et godt tilbud?

Kørende reklame

Håndværkerskilte eller byggepladsskilte er en del af et lovkrav for at leve op til gældende regelsæt om oplysningspligt.

Bilfolie

Bilreklame er en kørende reklamesøjle, der giver dit firma mulighed for at blive opdaget og genkendt på vejene, på parkeringspladsen, eller ude ved kunderne.

Reklameværdien i bildekorationer er generelt kæmpe stor set i forhold til investeringen. Bilen er en effektiv reklameplads for din virksomhed.

Magnetfolie

Pyloner er en af de mest iøjnefaldende og effektive skilte, der findes. De fås store som små, med eller uden lys og kan placeres, så de kan ses fra alle vinkler. Derfor er de meget velegnet til skiltning af firmadomiciler og til at vise dine kunder godt på vej.

Denne skiltetype er blevet populær, fordi den er god til at skabe sammenhæng mellem virksomheden og bygningen, samt give din virksomhed et visuelt udtryk.