x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Bilreklame

Reklameværdien i bildekorationer er generelt kæmpe stor set i forhold til investeringen og bilen er en effektiv reklameplads for din virksomhed. Du får en rullende reklamesøjle.

Vælg mellem flere forskellige typer folie til bilen, det kan f.eks. være et figurskåret ensfarvet firmalogo, som bevarer det stilrene look eller hvis kundernes opmærksomhed virkelig skal fanges, anbefaler vi en folie til bil med print i passende form og farver, hvor mulighederne er uendelige

Streamer

Bliv set på vejen

Reklameværdien i bildekorationer er generelt kæmpe stor set i forhold til investeringen og bilen er en effektiv reklameplads for din virksomhed.

Bilreklame er sammenligneligt med en kørende reklamesøjle, og den giver dit firma mulighed for at blive opdaget og genkendt i trafikken, på parkeringspladser og hos kunder.

Vi står klar til at hjælpe dig, om det er logo eller blot et cvr nummer, så du kan blive genkendt på både gader og stræder.

Magnetskilte

En justerbar løsning

Magnetskilte er ideel som bildørsmagneter eller aftagelig reklame på alle jernoverflader.
Hos BORG REKLAME kan du få magnetskilte i mange størrelser, kun fantasien sætter grænsen for hvordan dit magnetskilt skal udformes.