x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Om os

Skal vi være din samarbejdspartner og totalleverandør af grafiske produkter? Vores kompetencer er grafisk design, der hjælper dig med at bevare den “røde tråd” i virksomhedens visuelle identitet. Vi er med dig fra start til slut og guider dig igennem den grafiske jungle.

Hos BORG REKLAME taler vi dit sprog og der er højt til loftet, selvom vi har begge ben på jorden. Vi udfører grafisk arbejde for iværksætteren, den lokale håndværksmester, kommuner, større virksomheder samt en lang række foreninger. Ingen opgave er for lille – eller for stor!

Grafisk arbejde handler for os om samarbejde, forståelse og gensidig respekt og vi vil gøre alt for at levere god service og fleksibilitet. Søger du grafisk assistance, gode tryksager, professionalisme og smil på læben, er du kommet til det rette sted. Med eget digitaltrykkeri, stabile samarbejdspartnere og stærke kompetencer inden for tryk og design, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi kan hjælpe med de helt traditionelle reklameopgaver som design og opsætning af annoncer, foldere, kuverter og visitkort, men vi kan meget mere end det. Vi laver facadeskilte, bildekoration, logodesign og udvikling af din grafiske identitet. Mulighederne er mange og begrænsinger er få.

Ring til os på 55 81 19 99 eller send mail på mail@borgreklame.dk

Hvad siger vores kunder?

Stort spændende udvalg. God betjening og et rart sted at besøge.

Erik Boldrup

BORG har af flere omgange, leveret tryk på noget tøj til min forening. Supper venlig kundebetjening, og et flot stykke arbejde. og så er det supper fedt, at vi kan få trykt en ting af gangen, og ikke nødvendigvis skal ha 50 ad gangen. Vi anbefaler gerne BORG REKLAME.

Ole Randerup

Godt håndværk, leveret til tiden

Martin Teisner Sørensen