x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Skilte & Facader

Bliv set i mængden

Skilte giver større synlighed omkring din virksomhed. Vi giver dig kvalificeret rådgivning, inspiration og vejledning til at træffe det rigtige valg med udgangspunkt i dine personlige ønsker. Vi vil guide dig igennem de forskellige valgmuligheder, så du får et skilt, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Folietekster

Folietekster bruges ofte til biler, vinduer, plader, både, postkasser m.m. Folien kan fås i rigtig mange farver.
Folien kan laves præcis i den størrelse du ønsker.

Produktet folietekster består af bogstaver, tal eller figurer, som er udskåret i folie, som man overfører til et emne ved hjælp af applikationstape.

Dermed efterlades KUN bogstaverne, og der er således ingen baggrund ligesom ved streamers.

Figurskårne Skilte

Facaden er ofte det første, der møder kunderne, og det er her, de danner det første indtryk af virksomheden eller butikken. Derfor er det vigtigt med en facadeskiltning, der passer til firmaet image.

Facadebogstaver er ofte brugt ved butikker, virksomheder, restauranter m.m. der ønsker en flot og mere eksklusiv skiltning af deres facade.
Produktet facadebogstaver er frie bogstaver, tal eller figurer som er skåret/fræset i f.eks. stål, aluminium, pvc, akryl eller zink. Bogstaverne kan lakeres i netop den farve jeres virksomhed bruger. Vi leverer bogstaverne med papirskabelon (monteringstegning), så du kan montere bogstaverne på facaden – nemt og bekvemt. Vi kan dog også stå for monteringen, hvis dette ønskes.

Galgeskilte

Skab synlighed i gadebilledet med et galgeskilt. Præsenter dit logo og navn eller dit buskab på en flot og anderledes måde. Vælg et smedejernsskilt i høj og særdeles vejrbestandig kvalitet.

Gør dine kunder opmærksom på din butik helt ude på fortorvet. Galgeskilte er virkningsfulde og giver din forretning en stilfuld og indbydende facade. Galgeskilte sikrer at kunderne får øje på dig i gademiljøet, uanset hvilken side de kommer fra.

Hvad er et skilt værd?

…af detailkunder associerer kvaliteten af butikskiltet, med kvaliteten af butikken og deres produkter.

…af detailkunder er gået forbi en butik de ledte efter, på grund af manglende skiltning.

…af detailkunder er gået ind i en butik, de ikke på forhånd kendte noget til, grundet kvaliteten af butikkens skiltning.

A-Skilt

A-skiltet er en nem over billig måde at få din butik ud på gaden.

Pyloner

Pyloner er en af de mest iøjnefaldende og effektive skilte, der findes. De fås store som små, med eller uden lys og kan placeres, så de kan ses fra alle vinkler. Derfor er de meget velegnet til skiltning af firmadomiciler og til at vise dine kunder godt på vej.

Denne skiltetype er blevet populær, fordi den er god til at skabe sammenhæng mellem virksomheden og bygningen, samt give din virksomhed et visuelt udtryk.

Kontakt os

Storegade 76, 4780 Stege

Mandag – Torsdag: 09.00 – 16.00
Fredag: 09.00 – 13.00

mail@borgreklame.dk

+45 5581 1999