x

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Tryksager

Vi designer og trykker kvalitetstryksager i både små og større oplag, og kan løfte de fleste opgaver. Få designet og trykt dit eget unikke grafiske produkt her hos os.

Mangler du noget? Bare spørg!

Søger du hjælp til andre tryksager som du ikke finder her, er du altid velkommen til at kontakte os eller slå et smut forbi. Vi har endnu ikke mødt tryksager, vi ikke kunne hjælpe med at få produceret, så lad dig ikke begrænse. Hos BORG Reklame er der højt til loftet og vi går altid 100 % efter at finde en løsning – og naturligvis en god en af slagsen.

Visitkort

Bøger

Foldere

Plakater

Vi designer og trykker plakater til alle formål. Alt trykkes i højeste kvalitet og leveres klar til brug. Plakaterne kan bruges i sandwichskilte, klaprammer, som ophæng i vinduer m.m. Vi har også et kæmpe sortiment af skilteinventar, som A-skilte til gaden, klaprammer, til væg, fotorammer m. m. Der kan trykkes på forskellige papirtyper og vi vejleder dig om hvilket valg du tage, så din plakat bevare holdebarheden længst muligt. Vi trykker lige præcis det antal du ønsker om det er 1 stk. eller 5.000 stk.